fbpx

Det är ju alltid saker man funderar över när man skall till ett nytt ställe, därför har vi här försökt samla ihop de vanligast förekommande frågorna ni gäster brukar ställa till oss!

In/utcheckning

Incheckning på hotellrummen/lägenheterna kan ske från 16.00 och framåt. Lämna rummen behöver ni göra senast 11.00 på avresedagen.

Kan man checka in sent?

Det går alldeles utmärkt! Om vi inte är på plats när ni anländer har vi gjort i ordning ett välkomstbrev tillsammans med er rumsnyckel på receptionsdisken. Ca en vecka innan ankomst får ni även ett välkomstbrev ifrån oss via mail där vidare instruktioner finns för att ta sig in på hotellet nattetid.

Var parkerar jag min bil?

Ni parkerar gratis hos oss på den stora parkering strax norr om hotellbyggnaden nedanför Duveds föreningshus, det finns även en del platser på den västra sidan av byggnaden. El-bilsladdare finns inne på gården mot BRF Renen (OBS Avgiftsbelagd).

När serveras frukost?

Frukost serveras i restaurangen mellan 7.00-9.30 alla dagar i veckan under vintern. Har ni specifika önskemål om andra tider säg till oss i personalen så löser vi något.

Kan man äta middag hos er?

Ja absolut! Kika gärna in här för mer info och meny!

Finns det en bar på hotellet?

Självklart, det finns en bar i restaurangen som är öppen så fort personal finns på plats! Här serveras även en enklare barmeny.

Får man dricka medhavd öl/vin alkohol?

Tyvärr får man ej dricka medhavd dryck då vi har fulla rättigheter på öl, vin och sprit och detta tillstånd är vi väldigt måna om att behålla för framtida gäster!

Får man ha med sig hund?

Självklart är djur varmt välkomna hos oss! Däremot har vi speciella djurrum så ange gärna det vid bokning så gör vi en anteckning om det.

Är det något vi har missat?

Säg gärna till så lägger vi till det här för framtida gäster 🙂

Bästa hälsningar,
Robin, Carina, Mats och Sara