fbpx

Vi är ett familjedrivet hotell och du hittar oss i kärnan av Duveds by. Läget gör livet i fjällen väldigt enkel och du kan utan problem lämna bilen hemma om du vill. Det mesta ligger inom en minuts gångavstånd; hela Duved/Tegefjälls alpina skidåkning/fjällvandring/toppturer, tågstationen, skidbussen för att ta dig till Åre, sommarbuss till Storulvån, längdspår, Åre sportcenter, Ica, skiduthyrning,.. Som du hör kan listan göras lång.

Hotellet har en spännande resa med flera etapper framför sig och kommer att rustas upp igen allt eftersom. Standarden idag är fortfarande 80-tals tema, men vi har försökt så gott vi kan för att skapa en så mysig stämning som möjligt. Vi erbjuder en familjär frukost med flera alternativ och vi hoppas att ni kommer att trivas bra!

På Hotell Renen bor ni bekvämt, nära liften och skidbussens hållplats. De flesta rum är enkla och passar dig som är i Duved för att njuta av det som Jämtlandsfjällen erbjuder som allra bäst, ett härligt liv utomhus. Fina längdspår finns på gångavstånd samt fiske och bad bakom hörnet på sommaren och dessutom kan vi erbjuda en närhet till Åres sportcenter för tennis/paddelentusiaster de dagar då vädret inte är på din sida.

Vi önskar er varmt välkomna till Duved, ert familjära alternativ.

Om Hotell Renen